Contact

Kalkhofstraat 7
9800 Deinze (centrum)

Vragen over een verblijf?
info@mooiwater.be


Praktisch

Check-in tussen 14u en 23u

Check-out tot 11u

Ontbijt kan vanaf 7u30 tot 10u

Extra’s kunnen ook ter plaatse besteld worden

Aan/afmelden bij Brasserie brunO (overkant).


Onze kamers

Skip to content

Jouw verblijf in Mooiwater kan er zo uitzien

Tussen 14u-23u
Check-in via brasserie brunO

De check-in kan elke dag via brasserie brunO telkens vanaf 14 uur, indien je vroeger aankomt kan je ook je bagage op een veilige plaats stockeren. Mocht het iets later worden voor de check-in kan je nog tot 23u inchecken. Speciale wensen tijdens het verblijf kunnen altijd ter plaatse of bij opmerkingen gevraagd worden.

Apero time
Aperitiefke, douchke en eten?

Na een dag vol genot in de Leiestreek, kan de avond heel vroeg vallen voor de apero-drinkers. Wij geven jullie graag tips voor de leukste uitgaansadresjes, maar als jullie het rustig en dichtbij willen doen, dan is brasserie brunO wel een topplekje.

Trek er op uit in de Leiestreek en ontdek de volmaakte schoonheden met fiets, auto, boot of te voet. Vervelen doe je je hier nooit. Mocht je extra wensen willen zoals een pic-nic mandje, bootje, fiets huren mag je deze tijdens je boeking vermelden bij opmerkingen.

Vervelen?
Experience de Leiestreek
SLAAPZACHT
Nachtrust ....

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
…..

Proef
Heerlijk ontbijt

Wij maken elke morgen een vers ontbijt klaar en serveren dit in de huiskamer, dit is een ruimte waar ook nog andere gasten hun ontbijt nemen of hun plannen voor de dag aan het bekijken zijn. Speciale wensen dienen bij check-in of tijdens de reservatie gemeld te worden.

DAAAAAAAGGG
Check-out

De check-out gebeurt na het ontbijt, de spullen kunnen nog op een veilige plaats gestockeerd worden zodat je nog een volle dag kan genieten van Deinze en de Leiestreek. De sleutel mag je om 11 uur terug afgeven bij brasserie brunO.

Updates & nieuws

Gebruik #mooiwaterdeinze